P. de Boorder en Zoon P. de Boorder en Zoon
 
CO2-footprint

Verminderen uitstoot van CO2


Ons bedrijf heeft een groot aantal belangrijke opdrachtgevers die gecertificeerd zijn volgens de CO2 prestatieladder niveau 5. Er is regelmatig vraag naar de CO2 uitstoot van ons bedrijf. Wij zijn onze opdrachtgevers graag van dienst. Daarom stellen wij onze CO2 footprint ter beschikking.

De bewustwording van de uitstoot van CO2 is te meten met de CO2-prestatieladder. Door het meten en rapporteren van onze CO2-uitstoot maken wij de CO2-reductie concreet voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers. Met de CO2-footprint (CO2-voetafdruk, carbon footprint of CO2-emissie - inventaris) hebben wij een een inventarisatie gemaakt van onze CO2-uitstoot als gevolg van vervoer en energiegebruik. Het opstellen van deze footprint is één van de speerpunten voor klimaatbewust ondernemen. Het geeft ons en u als opdrachtgever aanknopingspunten voor het verminderen van CO2-uitstoot en de bijbehorende kosten.

Voor ons bedrijf zijn de volgende speerpunten uitgelicht:

  • Brandstofverbruik van het eigen wagenpark (diesel).
  • Verwarming van de kantoren.
  • Brandstofverbruik van het materieel (diesel).
  • Lasgassen
  • Elektriciteitverbruik op kantoor en in de werkplaats.

U kunt de volledige footprint van P. de Boorder & Zoon B.V. downloaden. Maar uiteraard wisselen wij het liefst persoonlijk van gedachten met u.

2013-2014-2015

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS