P. de Boorder en Zoon P. de Boorder en Zoon
 
Interesse in producten/prijzen
Denim Hotel

Denim Hotel

Denim HotelRozenstraat 8-16
Denim Hotel Vastgoed BV

Locatie: Amsterdam

Opdrachtgever: Denim Hotel Vastgoed BV

Aannemer: van Hoften

Project: Het maken van een kelder onder een bestaand pand en tegelijk een funderingsherstel toepassen.

Werkzaamheden: realiseert P. de Boorder & Zoon B.V. het betonvlechtwerk voor de nieuwe te bouwen kelderbak. Alsmede de betonwapening van de keldervloeren wanden + kassen en begane grondvloeren.

Naast 46 kamers zal het hotel ruimte bieden aan het bestuur van COC Amsterdam. Hierdoor blijft het gebouw verbonden met de lokale en internationale gemeenschap van lhbt’s en friends. Op de begane grond worden de huidige sociëteitszaal en tuinzaal in ere hersteld. Deze zalen worden voor diverse doelen aangewend zoals presentaties, trouwerijen en feesten voor de locale lhbt-gemeenschap en de special need groups van het COC.

De locatie beschikt al over vergunningen voor een trouwlocatie.

Op de eerste verdieping zullen ook hotelkamers en kantoorruimte voor COC Amsterdam gerealiseerd worden. De overige verdiepingen zullen alleen uit hotelkamers bestaan.

Er wordt gedacht aan een modern en industrieel vormgegeven concept, waarin op subtiele wijze het denim-thema verwerkt wordt. Het materiaal denim, wassingen daarvan of details als stiksels of studs, zullen op subtiele wijze terugkomen in de inrichting en het ontwerp. Dit wordt doorgetrokken in de kleding van de staf, de huisstijl en het logo.

 

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS